Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с между 800

...
Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с между 800
Коментари Харесай

Борисов: Петков и Василев са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро от посредничеството за оръжие с Украйна

Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с сред 800 млн. и 1 милиарда евро. поради посредничеството за оръжие с Украйна, пресметна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него, от 5 милиарда в медиаторите са отишли 20%, съобщи той в централата на партията на среща с депутати от партията си.

" Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, в този момент " Ди Велт " и другите западни медии щяха да кажат " Браво " на България и българските политически виновни партии, че са поставили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте медиатори с Украйна ", попита той.

" Какъв факт е това, че когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата ", попита водачът на ГЕРБ.

" Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент ", добави някогашният министър председател.

Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО,Според него има опит още веднъж Северна Македония да се върне в съветското въздействие, като това по думите на Борисов се прави целеустремено и доста интензивно. 

Един престъпен акт като пребит българин прави народа напълно на страната на този човек, а това може да ни „ лашне “ в друга посока, която е напълно в интерес на Путин и неговите геостратегически проекти за Балканите, разяснява Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/465643988947418/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР