Асен Василев и Кирил Петков са фалшивата страна на една

...
Асен Василев и Кирил Петков са фалшивата страна на една
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: ПП нарушиха всичко, което се опитахме да изградим

Асен Василев и Кирил Петков са подправената страна на една монета. Политическа партия имаше блян към еднолична власт, без да зачитат сътрудниците си. Те нарушиха всичко, което се опитахме да изградим и да гледаме в една посока. Това сподели Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в предаването „ Тази събота " по бТВ.

„ ИТН " в никакъв случай не е затръшвала вратата за диалози с съдружните си сътрудници. Покана за диалог обаче не е била отправена от страна на Политическа партия по формален път, уточни той.

Ако президентът връчи третия мандат на Има Такъв Народ, те ще подходят оптимално отговорно и ще беседват с съдружните си сътрудници, само че не и с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ", безапелационен бе Балабанов.

Подходът на Политическа партия във връзка с промяната на КПКОНПИ цели да го трансформира в „ бухалка ", счита Балабанов. „ Така наподобява и антикорупционния закон, който вкараха в последния миг. Бойко Рашков се употребява като инструмент за нещо, което да им прави на тях работа ", съобщи той.

Той бе безапелационен, че в една съвременна европейска страна след злополуката и абсурда към Георги Семерджиев министърът на вътрешните работи би трябвало незабавно да подаде оставка. „ Да, той е в оставка, само че би трябвало да го направи като жест пред обществото, тъй като не са си свършили работата ", безапелационен бе той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР