Асен Василев е отрязал възможността за съдействие между ПП и

...
Асен Василев е отрязал възможността за съдействие между ПП и
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Третият мандат ще бъде даден или на БСП или на ДБ

" Асен Василев е отрязал опцията за подпомагане сред Политическа партия и ГЕРБ ", сподели в студиото на bTV социологът Петър Чолаков.

Според сътрудника му Първан Симеонов която от двете политически обединения - Политическа партия и Демократична България се споразумее с ГЕРБ, електоратът му отива при другата.

" Борисов твърди, че " не става с медиатори ", а той самият беше медиатор преди време ", сподели Симеонов.

" Има елементи от Политическа партия, които биха се навили (на взаимни дейности с ГЕРБ) ", счита той.

" При всички положения тези два бранша няма да се победят ", е мнението на Симеонов за патовата обстановка със съставянето на държавно управление.

" Западните прогресисти могат да вземат София, в случай че не се изпокарат, а те са доста положителни в изпокарването ", напомни политилогът.

" До огромна степен политическите партии са си дали сметка, че кабинет надали ще бъде основан ", счита Петър Чолаков.

" Няма особена драма, третият мандат ще бъде даден или на Българска социалистическа партия или на Демократична България ", допълно той.

Симеонов съобщи, че това са автернтични браншове в България. Дори и да има нови планове, това са хората в България. Според него най-добре ще бъде в случай че се задържи този двуполюсен модел с две парии, които да се конкутрират, само че и двете страни би трябвало да свикнат, че другите съществуват.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР