Асен Митков е един от най-добрите играчи на Левски от

...
Асен Митков е един от най-добрите играчи на Левски от
Коментари Харесай

Испанци спасили кариерата на Асен Митков от Левски

Асен Митков е един от най-хубавите играчи на Левски от началото на сезона. И това се видя за следващ път в гостуването на Етър, въпреки че се наложи да бъде сменен наложително при успеха на " Ивайло ". Асен обаче можеше и да не разкрие нищо от капацитета си, в случай че на " Герена " не са прибегнали до значим ход - да го пратят на проучвания в Испания.

Причината по тази причина са били непрекъснатите му проблеми с крампи. И нито един роден експерт не може да открие на какво се дължи това. За сметка на това обаче испанците бързо са хванали, че това се дължи на неналичието в организма му на едно от трите субстанции - калций, калий и натрий. Така се е наложило да го приема в допълнение, с цел да може да постави завършек на неволите му, написа " Мач Телеграф ".

Иначе през днешния ден ще стане ясно какъв брой съществени са проблемите му, с цел да се стигне до промяната му на " Ивайло ". Както е известно, Митков имаше проблеми и след дуела с Крумовград, когато противниците също не се церемоняха при конфликтите с него. Младокът е и юношески национал, откакто получи повиквателна за контролата с Локомотив (Сф) и квалификацията с Полша.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР