Асен Масларски има извънбрачен наследник от жена на име Диана

...
Асен Масларски има извънбрачен наследник от жена на име Диана
Коментари Харесай

Сензационно: Асен Масларски от „Тоника” крие незаконен син, младият певец Тоши носи името на майка си

Асен Масларски има извънбрачен правоприемник от жена на име Диана Георгиева. Детето, което се споделя Тодор, не е прието от музиканта и носи имената на майка си, твърди „ Уикенд ”. Въпреки че е противозаконен наследник на артиста, Тодор Георгиев – Тоши, е наследил гения на родителя си и от няколко години се изявява на музикалната сцена.

Звездата на Тоши изгря преди 6 години в „ Гласът на България ”, където той сподели големия си гений. Изпълнителят има няколко награди от интернационалните състезания, а у нас стана по-популярен с песента си с гаджето си Кристиана Асенова – „ Винаги с теб ".

„ Един ден се разсъниха и си споделих: ще се занимавам с музика! “ Бях в елитна гимназия с доста високи оценки. Гласяха ме за банкер, юрист, все доходоносни специалности, само че това, което си е от вътрешната страна, в даден миг изригва “, призна преди време Тодор Георгиев. Той свири на тромпет, пиано, китара и барабани.
Преди да се залюби с колежката си Милица Божинова, Асен Масларски има връзка с хубавицата Диана, която забременява от него. Тя отхвърля да помята от артиста, макар експлицитните му настоявания да не ражда момчето.

„ Едно създание, нахлуло за малко в живота ми и изхвърлено от там преди близо 30 години, потвърди и продължава да потвърждава, че единствените способи, които владее добре, са гнусотиите и мръснишките номера! Същество, което изяснява личните си неудачи и гладории със съществуването на други хора. Това го демонстрира лицето, наречено Диана. То е запленено от безумната концепция, че в случай че не беше Милица в този момент до мен щеше да е тя?! Не, не, хиляди пъти не! Дори и да остана самичък някой ден, отговорът ми ще бъде отново НЕ! ”, изригта преди време по неин адрес Масларски, само че не сподели и дума за Тоши. Младото момче в никакъв случай не приказва за татко си, а единствено за майка си. Само в две свои изявленията е споменавал, че баща му се занимава с музика, само че без да издава детайлности за огромната загадка. Звездата от „ Тоника ” в никакъв случай не се е грижел или давал прехрана за Тодор.

През 2014 година единият от синовете на поета с китара се самоуби, като се хвърли от шестия етаж на блок в столичния квартал „ Борово ”, където живееше дружно с брат си Борис. Дори и загубата на Георги не е предиздвикала Масларски да потърси Тоши и най-сетне да го признае като собствен легален наследник, изумени са в сектора. Междувременно Асен се е разделил и с Милица Божинова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР