Асен Маджаров е поредният кулинар, който се разделя с мечтата

...
Асен Маджаров е поредният кулинар, който се разделя с мечтата
Коментари Харесай

Асен от Берковица е следващият напуснал Hell’s Kitchen

Асен Маджаров е следващият кулинар, който се разделя с фантазията за огромната премия от 100 000 лв. в Hell’s Kitchen България. Готвачът от Берковица влезе в шоуто дружно с майка си Клавдия и напусна конкуренцията две седмици преди огромния край. Асен беше един от най-опитните кулинари в сезон 5 на Кухнята на Ада, само че твърдоглавието му го лиши от място в топ 4.

Асен попадна в клопката на ръководителя на вечерната резервация с оранжева престилка Кристиан, който си беше сложил за цел да саботира съперниците си. По време на резервацията Асен беше разпределен на станция стартери, където се оправя най-зле. След като подготви няколко несполучливи ястия и неведнъж отхвърли помощ, Асен събра черни точки пред началник Ангелов. Така проектът на Кристиан проработи и той изпрати съперника си вкъщи.

В идващия епизод на Hell’s Kitchen Виолета, Станислав, Васил и Кристиан ще би трябвало да готвят фюжън кухня, което ще бъде едно от най-сложните тествания в шоуто досега. Те ще се изправят против звездите на сезон 4 – победителката Валентина, сребърната медалистка Виктория и любимците на публиката – Мариела и Камен.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на  , , и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР