Асен Блатечки завъртя ново гадже. Актьорът върти любов с млада

...
Асен Блатечки завъртя ново гадже. Актьорът върти любов с млада
Коментари Харесай

Новата на Блатечки по-лъскава и „намазана“ от Диляна Попова

Асен Блатечки завъртя ново гадже. Актьорът върти обич с млада брюнетка, която е най-малко с 20 години по-млада от него. Връзката на любимеца на дамите с новото му гадже е от много скоро, настояват от обкръжението му. Все още не е ясно по какъв начин се споделя девойката, нито с какво се занимава, само че в мрежата изтече тяхна обща фотография, където някогашният на Диляна Попова е гушнал новата си възлюбена, писа „ Уикенд ”.

Актуалната половинка на Блатечки надалеч и не толкоз естествена и красива като моделката, която е майка на сина на артиста. В обществените мрежи разясняват, че очевидно Асен е развалил усета си за дами, който през годините беше непогрешим. Първата жена на Блатечки – Катерина Горанова също е доста красива.

Секссимволът на родния спектакъл нееднократно е заявявал, че не му е до съществени връзки и че няма желание да си поставя хомота за следващ път. Явно новата му е просто мимолетно въодушевление и звездата не гледа съществено на брюнетката. Макар че е на междинна възраст, Асен очевидно няма желание да се отхвърля от имиджа си на плейбой и ще численост дами до момента в който може.

Припомняме, че Блатечки и Диляна Попова се разделиха още предходната година след клюки за изневери с по-млади девойки от страна на Асен. Въпреки раздорите, двамата поддържат видимо положителни връзки и споделят грижите за общия си наследник Борил. Искрата сред Диляна и Асен пламна на снимачната площадка на „ Стъклен дом “. Любовниците незабавно бяха разкрити, само че и двамата се хвърлиха гневно да отхвърлят аферата. Въпреки това, дамата на мачото го изгони от вкъщи им, откакто разбра, че моделката е бременна от мъжа й. Актьорът изкара известно време с хубавицата, а след това я заряза бременна и се върна при Катерина, а по-късно отново се събра с Диляна, до момента в който двамата не се разделиха дефинитивно доскоро повече от година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР