Асен Блатечки все едно играе в турски сериал. Жените около

...
Асен Блатечки все едно играе в турски сериал. Жените около
Коментари Харесай

Турски сериал! Асен Блатечки спи до Диляна Попова, а „оправя“ друга

Асен Блатечки все едно играе в турски сериал. Жените към него непрекъснато се въртят, а той не стопира да мърсува с тях.

Актьорът е разграничен с Диляна Попова от повече от година, само че продължава да живее с нея. Двамата разделят един покрив на пъпа на София, а повода е, че към момента изплащат големия си апартамент в центъра.

Преди 3 години Блатечки купи за него, Диляна и сина им Борил доста огромно жилище, което се намира директно до ул. „ Витоша “, само че тегли за него над 400 хиляди лева заем. Все още изплаща този заем и по тази причина няма желание да се изнася скоро.

Асен продължавал понякога да спи при Диляна и Борил, само че по-често оставал при новата си възлюбена. Самият той неотдавна призна в ефир, че е влюбен и има страхотна жена до себе си.

В същото време Диляна също има мъж до себе си и това е ресторантьорът Лъчезар Захариев. Тя също постоянно приспивала при него и с Блатечки се редували кой да бъде при Борил вечер.

Клетото дете към този момент било привикнало родителите му да мърсуват нощем. 7-годишното момче било приело, че майка му и татко му към този момент не се обичат.

Асен Блатечки имаше малшанса да изтегли подобен огромен ипотечен заем тъкмо преди пандемията. Затова малко се е забавил с вноските, само че се чака да се оправи, защото е от актьорите, които печелят доста добре.

Източник: Галерия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР