Асен Блатечки продължава са се заглежда по доста по-млади от

...
Асен Блатечки продължава са се заглежда по доста по-млади от
Коментари Харесай

Асен Блатечки налита все на млади мадами

Асен Блатечки продължава са се заглежда по много по-млади от него жени
Асен Блатечки налита все на млади мадами. Той навърши 51 на 22 март, само че това не му пречи да продължава да се заглежда по много по-млади от него дами.

Запознати издават, че Блатечки се е отдал на занимания с млади хубавици, откакто се раздели с дългогодишната си обич – Диляна Попова.

С нова жена до себе си Асен дебютира и на премиерата на кино лентата „Южен вятър 2: Ускорение“. Актьорът беше хванал на разположение чаровна русокоска и по всичко личеше, че двамата са доста повече от другари.

Блатечки без никакво терзание поставяше ръката си на кръста на момичето и не се притесняваше да театралничи за фотоси дружно с нея. Справка в обществената мрежа демонстрира, че името на хубавицата е Магдалена Иванова. Представя се като актриса, балерина и влогър.

Асен обаче не признава какви са връзките му с русокоската. Той не споделя и има ли жена до себе си сега. Факт е обаче, че артистът залита към много по-млади дами от него. Макар че е на междинна възраст, Блатечки няма никакво желание да се отхвърля от имиджа си на плейбой.
 Асен Блатечки към момента залита по млади дами, макар че е на 51 години сн. Инстаграм
Асен Блатечки към момента залита по млади дами, макар че е на 51 години сн. Инстаграм

Още повече в този момент, когато още веднъж е измършавял и е върнал предходната си добра форма. А новата фигура на Блатечки не остава незабелязана от неговите почитателки. Той се старае да наподобява добре за възрастта си, а това несъмнено подхожда на по-младите девойки.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР