Асен Блатечки обясни причината за напълняването си и призна, че

...
Асен Блатечки обясни причината за напълняването си и призна, че
Коментари Харесай

Асен Блатечки разкри защо е ударил 102 кила

Асен Блатечки изясни повода за напълняването си и призна, че станал 102 кг. Актьорът поредно снимал два кино филма-„ Сестра” на Светла Цоцоркова и „ Останалото е пепел”, където пък извършва ролята на банкера Атанас Буров. За да бъде меродавен той трябвало да бъде много заоблен и по тази причина самоуверено качвал килца с значителни маси и цялостна липса на физическо натоварване.



След завършването на фотосите обаче обичаният на Диляна Попова единствено за месец съумял да стопи 15 кг. За негативно време Блатечки съумява да си възвърне формата, като натъртва най-вече на плодове, а с фитнеса си наваксва с тренировки съвсем всеки ден. Ролята на Буров е първото преобразяване на Блатечки в историческа персона, що се отнася до киното. Реалният облик на българския посланик и финансист Буров впечатлява артиста с патриотизма, постоянството и непреклонността в името на родината, както и с директния си, на моменти даже безсрамен темперамент, по което Блатечки намира аналогия със самия себе си.



Романтичната историческа драма „ Останалото е пепел “ потегля по кината от 6-ти март. Сред актьорите, които ни придвижват в далечната 1944-та година, са още Диляна Попова, Нейтън Купър, Бен Крос, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов и други Във кино лентата са употребявани достоверни архивни фрагменти от разрушената по времето на Втората международна война София, а безупречната достоверна визия е дело на художник-сценографът Боряна Минчева.

Режисьор на лентата е Георги Костов, сюжетът е на писателя Александър Томов, оператор е Емил Топузов, а музиката е на композитора Петко Манчев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР