Асен Блатечки е убеден, че привлича жените не толкова с

...
Асен Блатечки е убеден, че привлича жените не толкова с
Коментари Харесай

Асен Блатечки: Привличам жените с буйния си темперамент

Асен Блатечки е уверен, че притегля дамите не толкоз с външния си тип, колкото с буйния си характер. Именно с пламенния си темперамент той съумял да завоюва сърцето на настоящата си другарка, с която са дружно от една година. „ Жената до мен не е съумяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм ѝ забавен! ”, разсъждава артистът. Според осведомени, половинката му работи в посолство.
Ето какво още показа звездата в изявление за Деси Банова-Плевнелиева по Нова тв: „ Не знам дали съм научил доста за любовта. Надявам се да съм. Със сигурност научих, че любовта е реципрочност - каквото даваш, това получаваш ”.

Блатечки не крие, че има нова жена до себе си и е благополучен в персоналния си живот след раздялата си с Диляна Попова. Той даже дели един покрив с изгората си от няколко месеца. Съжителството на фамилни начала с червенокосата дама му се отразява доста добре. Досега всички връзки на актьора се проваляха с гръм и тропот, само че може пък актуалната да издържи на времето и житейските тествания.

Асен мъчно претърпял разлъката с Диляна, само че след известно време осъзнал, че е било за положително. Манекенката е признавала, че и двамата са с сложни характери, по тази причина не се разбирали добре. Често стигали до кавги, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържали естествени връзки поради детето и оставили неприятностите в предишното.

Актьорът има 8-годишен наследник от Попова, само че даже момченцето не съумя да ги задържи дружно. Голямата му щерка Катерина пък към този момент е студентка в Лондон. „ Двете ми деца ме научиха да бъда доста по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, тъй като внезапно други хора станаха по-важни от мен. И то по един категоричен метод. Децата ни, освен моите, а на всички нас, са доста по-чувствителни. Усещат света по един по-различен метод от родителите си. В този смисъл - на цялото отношение към природата, към живота, към общуването, аз се изучавам доста от децата си ”, разказал е Блатечки за наследниците си.

Тази пролет Асен чукна 52 години. Пред другари споделил, че към този момент нямал сили и предпочитание да сменя дамите, а желал да свие фамилно гнездо. Актуалната му партньорка била идеална за тази цел, тъй като му влизала в ситуацията, разбирала специалността му и не го ревнувала от колежките. Тя не е известна в общественото пространство, а и Блатечки не разкрива доста за самоличността й.

Артистът към този момент е на междинна възраст, само че се старае да се поддържа във форма за по-младата си другарка. Той тренира постоянно, с цел да няма провиснал стомах и си поставя ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на изкуството и сцената, Асен е суетлив и не му е все тая по какъв начин наподобява.

След раздялата с артиста Диляна Попова също има нов мъж – ресторантьора Лъчезар Захариев. Той години наред ръководи известен плажен бар на къмпинг " Градина ". Именно там се срещнал със синеоката хубавица. Бизнесменът от дълго време я харесвал – щом схванал, че към този момент не е обвързана, незабавно подхванал дейности към доближаване. Ухажването му се увенчало с триумф и манекенката му пристанала. „ Да, дружно сме с Лъчезар от две години и съм щастлива. Само това мога да кажа, тъй като постоянно съм избягвала да се издават детайлности за персоналния си живот. Просто в този момент съм освен обичана, само че и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да реализираме, точно това успокоение. Може би повода е в характерите ни, не знам... ”, коментирала е Попова.

Хубавицата е споделяла също, че до момента не е сключвала брак. Блатечки също не вярвал в тази институция и съжителството на фамилни начала с новата дама на сърцето му изцяло го удовлетворявало.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР