Асен Бербатов отново попадна в полицейската сводка. Този път служители

...
Асен Бербатов отново попадна в полицейската сводка. Този път служители
Коментари Харесай

Арестуваха брата на Бербатов

Асен Бербатов още веднъж попадна в полицейската сводка. Този път чиновници на Пътна полиция-Благоевград задържаха благоевградчанина, който е брат на футболната ни звезда Димитър Бербатов, да кара след приложимост на кокаин. Това е станало през вчерашния ден следобяд, изработен е тест на младия мъж, който е посочил, че е седнал зад кормилото след взимане на нароктичното вещество. Случаят незабавно е докладван на Районна прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане.

„ Сега следва да се извърши претършуване и вероятно изземване в дома на Асен Бербатов, сътрудниците ще търсят дали там няма наркотични субстанции ”, споделиха за „ Телеграф " от прокуратурата в града.

Това е следващият арест на Асен Бербатов. Преди 3 години той бе задържан за нелегално държане и за разпространяване на обществено място на високорискови наркотични субстанции. В региона на магазин „ Метро “ в Благоевград Асен популяризирал на И. К. Б. 1,71 грама кокаин. В автомобил същият държал,  в съучастничество с А. И. П., кокаин с бруто тегло 1,1 грама, както и канабис - 2,4 грама бруто тегло. В колата е намерено и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, на което следва да бъде открито наличието.

Преди няколко години Асен Бербатов бе наказан на една година и два месеца условно с 3-годишен изпитателен период за разпространяване на дрога. Той призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата.

Асен Бербатов бе хванат също по този начин през 2012 година да кара колата на жена си на първокачествен път Е-79, а служителите на реда откриха в бебешкото столче на сина му кокаин, за което братът на Димитър Бербатов получи условна присъда. Преди това пък Асен Бербатов бе хванат да кара автомобила си без брошура, поради което също бе наказан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР