АСДИС РАН СЕ ПРАВИ НА ДЪГА Отдавна позабравена на българския

...
АСДИС РАН СЕ ПРАВИ НА ДЪГА Отдавна позабравена на българския
Коментари Харесай

Гилотината на лорд Минчев посече Асдис Ран, гаджето на Наум Шопов, Цеци Красимирова, Маги Бадер и още! Ето кои са модните прегрешения на седмицата!

АСДИС РАН съдебна експертиза ПРАВИ НА ДЪГА

Отдавна позабравена на българския всемирски хоризонт, Асдис Ран припомня за себе си с украшение, което заклевам се - виждал съм и на друга шия. Исландката идва на бял свят след месеци на заточение, облечена в стилизирана цветна дъга , където на линии се разлага един цвят, непосредствен до патладжана. От таза надолу, като през кристална призма, слизат по стълбичката на изсветляването първо синкаво, след това малиново и накрая- нещо като детска дъвка за балончета. Нагоре от ханша пък се развива близнашка ретроспекция на протичащото се долу и по този начин силуетът на  госпожа Ран се олюлява в цветната клопка. Бюста е като готова за слалом ски писта, по-скоро, това е чувството от раздвояването пътя на плетката, който разказва чудновати форми. Позата на исландката е като че ли скубе косите си, само че евентуално ги гали, което също е внезапно и с липса на смисъл. Не мога да отделя тук грима от фотошопа, по тази причина ще бъда сериозна съпротива и на двете, цитира „ Телеграф “.

БАДЕР НА МАТУРА Пожарна охрана МОДНО ОЦЕЛЯВАНЕ

От толкоз гледане на National Geographic на никое място не съм мяркал птица с сходно оперение. Нито пък различен скотски тип, на който алената четина да ме е впечатлила или оставила с отворена уста. При Маги Бадер има наклонност на фешън изпробване, в навлизането в дълбоки води на естетски тематики, за които ранната  възраст не е готова. И все пак- какво е това и по какъв начин следва да кръстим облеченото? Ядец! Скърцаща врата!Безсилен съм да преценява! Не съм виждал нищо по кърваво алено, с изключение на останките на починал хипопотам, което да грее по този начин както това сетренце. Ръкавите са задоволително къси с цел да предположа, че Бадер е взела дрехата от племеница или съседско дете а подаващата се чашка в размер D одобрявам за чашка за подаяния, другояче не виждам мястото и там. Фризурата допуска един изгубен в изработката и петъчен следобяд, както и фризьорски трудочасове от интернационално значение. Общата визия на госпожата клони към слаб две, като аз ще и дам междинен 3, като вътре не поставям характерния пръст.

РОДИ съдебна експертиза КВАРТЕТ FASHION СЪС СОЛИСТ МАРИЯ БОНЕВА

Рядко толкоз хубост може да участва на едно място. Номинираната за Бизнесдама на годината 2017 Мария Бонева , е по този начин вярно облечена, както подхожда на заета жена и на фешън източник. Черната рокля, без никакви излишества, придава на Бонева качества, съдържащи се в професионалното и портфолио. Наталия Гуркова реди естетически пасианс в алено, което струпва доверие и тежест в избора и. Завърнала се от фешън и светско заточение, брачната половинка на Йордан Динев Зорница , е същинско свежо одобрение от класата на тогавашния Ив Сен Лоран и Диор. Пъстроцветната рокля носи великолепието на най-хубавите фешън времена а премереният кок търси прилики с гордите италианки на ренесанса. Боряна Баташова знае по какъв начин да подчертае съблазън и наличие, без да е очебийна или настойчива в кройката или прическата. Позволявате ли ми да нарека този квартет Fashion без никакво преувеличение…

ТРИО „ ДРЕХИТЕ МИ ПРЕЧАТ ” С ДОНЯ ЦЕЦИ

„ Шестата в света ” се е облякла, като предпоследната в Парламента. Не споделям безусловно българския, само че сигурно на някоя африканска страна. Върху зелените поля на блузката, цъфти огърлица с размерите на комарник а прическата е като рисувана от Комарницки. Шалът е замайващ и аз не мога да схвана Калканджиева от кое „ племе ” е, виковете на цветовете тук е на език, който не може да схване даже Любомир Стойков . Той свети в костюм в цвят на кюнци а усмивката му привиква заседание на Отечествен фронт на стилната колегия.  Цеци Красимирова демонстрира снажна фигура с задоволително място там да бъдат ситуирани освен наличните татуировки само че и едно положително бойно снаряжение като картечница и паласки. Сините ботуши, с прорязани върви, бодат очите доста повече от препълнения с плът кожен елек, само че остават в топ три за най-забавния аксесоар, който съм виждат тази седмица. А виждам и разясня Вип Брадър, да не забравяме.

ЕДНО НА УМ ЗА ШОПОВ

Винаги имам едно мислено,когато видя мъж с жилетка. Сякаш мемоари от кръчмата на сериала Ало ало ме връхлитат и като че ли персонално Рене ще се прокашля иззад тезгяха. Имам едно мислено и когато стрък от популярен жанр носи жилетка, без предците му да са се носили по тази мода. А тук имаме един Наум, напряко Шопов, който с такава лекост си носи кецовете като че ли са някакви опинци, каквито само биха подхождали на визията. Изненадващ е избора на черно, разсечен единствено от алената гръмотевица на обувката. Цялото това излъчва мрак, който можеше да бъде обновен с алена роза, както и с деликатна игла за вратовръзка и по този начин да се избегне приликата с дядо Стефчо. Шамар и половина зрението ми получава от госпожицата до Шопов. Тя като че ли излиза от подготовка за Фоли Бержер, с кецове и креп найолонови чорапи, с голи крайници, които се шмугват в нещо като пола, закрита напълно от ватенката или както в този момент им споделят по модному. Прическата на девойката е като тази на Джулия Робъртс в Булката дезертьор, някъде след третото и бягство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР