Асът в „армейската“ отбрана Иван Турицов откликна на поканата на

...
Асът в „армейската“ отбрана Иван Турицов откликна на поканата на
Коментари Харесай

Турицов откликна на поканата на абитуриенти за впечатляваща изненада на класната им

Асът в „армейската“ защита Иван Турицов откликна на поканата на учениците от 12 „А“ клас на столичното 23-то СУ „Фредерик Жолио-Кюри“ и стана част от впечатляващата концепция за изненада на класната им ръководителка.

 Българският национал с подготвеност се отзова, удивен от описа на младежите за тяхната обичана учителка по география Симона Лукарска, която най-редовно и безрезервно поддържа ЦСКА от трибуните на Сектор „Г“.

Футболистът сюрпризира преподавателка, до момента в който тя разглеждаше клубния музей. Турицов й подари своя фланелка с персонален подпис и признателност за постоянството и клубна обвързаност през годините.

Бранителят показва познанията си по нейния предмет пред специфична географска карта, на която са маркирани всички точки по света, където „червените“ са гостували през своята история. Играчът описа забавни усещания от визитата на норвежкия Бодьо в Лигата на конференциите, където мачът се игра при нетрадиционни условия и минусови температури оттатък Полярния кръг.

Това обаче не беше всичко за очевидно разчувстваната дама. Сърцатият бранител влезе в ролята на гид, съпровождайки я в занимателен тур из стадион „Българска армия“. Разходката приключи със сълзи от наслада и трогване, защото на трибуните в цялостен състав, целият 12 „А“ клас очакваше нищо неподозиращата класна с настоятелна и истинска покана: „Ще дойдете ли с нас на бала?“

На фона на обичаната ария „Сърца червени, сърца милиони“, предстоящо позитивният отговор и последвалите страсти трогнаха и самия Турицов. Той откровено отговори на многочислените въпроси на учениците, разкривайки им за нелекия си път до момента, за жертвите и лишенията на спортистите и по какъв начин е пропуснал своя абитуриентски бал поради футбола.

За край им пожела да се насладят с цялостна мощ на идния си празник, само че редом с това да натъртват на образованието и да преследват до дъно фантазиите си.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР