Асът на Етър Димо Атанасов остана доволен от спечелената точка

...
Асът на Етър Димо Атанасов остана доволен от спечелената точка
Коментари Харесай

Димо Атанасов: Мач с две остриета ще е този с Пирин

Асът на Етър Димо Атанасов остана удовлетворен от извоюваната точка в мача на отбора му с Локомотив Пловдив. До самия край великотърновци изоставаха, само че от дузпа съумяха да изравнят. Това обаче не им оказа помощ изключително в класирането.

"С оглед на ситуациите ни и както се разви мачът, хиксът е обективен. Мачът отиваше към победа за Локо, само че успяхме да изравним. В обстановката, която се намираме, точките са значими и би трябвало да извлечем позитиви. Показахме темперамент ", съобщи Атанасов пред DIEMA SPORT.

"Ако не във всички мачове, в множеството преобладаваме този сезон. Имаме доста обстановки, само че доста бъркаме. В идващия мач би трябвало да сме съсредоточени и да извлечем максимума от тях, с цел да победим ", показа още футболистът на Етър и приказва за идните баражи с Пирин за оцеляване.

"Когато се стигне до баражи, доста е значимо да сме душевен устойчиви. Концентрацията е доста значима. Качествата са от голяма важност, само че концентрацията и душeвността би трябвало да са на доста високо равнище ", добави Атанасов и продължи с разбора на мача с Пирин и проблемите в Благоевград.

"Мач с две остриета е този с Пирин. Младите им момчета може и да покажат качества, знаем за пиринския дух и концентрацията им. Неприятен тим са, както и всички от тази част на таблицата ", приключи Димо Атанасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР