Асансьорите при подлезите на при Окръжна болница и хотел Плиска

...
Асансьорите при подлезите на при Окръжна болница и хотел Плиска
Коментари Харесай

Конфликт между баща и син блокира асансьорите в два подлеза на Цариградско шосе

Асансьорите при подлезите на при Окръжна болница и хотел " Плиска " на столичния бул. " Цариградско шосе " не работят и не са лицензирани поради спор сред татко и наследник. 

От следствие на bTV, което преди няколко месеца сподели неработещите асансьори, излиза наяве, че макар обещанията и през днешния ден оборудванията не работят. Миналата есен е приключен ремонтът на двата подлеза, като са конфигурирани общо пет асансьора.

Към днешна дата те не работят, защото не са лицензирани поради противоречие в документите им, само че и поради спънките, които вършат един на различен татко и наследник - до скоро съдружници във компания за асансьори, а все още съперници и даже врагове. 

„ В основата на всичко са междуличностни връзки сред шефа на нашата компания Явор Златанов и татко му Илия Златанов ”, твърди пред bTV шефът на компания „ Изамет 2000 ” Петър Чупетловски ,   която е понастоящем е благосъстоятелност на сина.

Доскоро бащата е имал и управлявал компанията за произвеждане на асансьори. Самият той обаче твърди, че синът му записал компанията на свое име, макар че се води съучастник. Бащата твърди, че е бил изнудван от щерка си, шурей си и сина му, с цел да трансферира 20% от компанията на негово име.

„ На 27 юни в този офис пристигнаха щерка ми, шурей ми и трима рекетьори и ме изнудваха за 220 хиляди $ да платя в брой и незабавно, и за 1 млн. и 200 хиляди евро да подпиша документ, че ги дължа на шурей ми ”, твърди Златанов старши.

Синът му не поискал да приказва пред камера, само че от диалог по телефона излиза наяве, че с татко си са в меко казано недобри връзки.

Управителят на „ Изамед 2000 ” Чупетловски твърди, че бащата е този, който пречи да се лицензират асансьорите в подлезите.

„ Изамед 2000 ” се опита един път да провежда оценка на сходството, само че компаниите, които трябваше да я създадат, бяха натиснати и застрашени, че ще им бъдат отнети лицензите ”, твърди той.

От своя страна Златанов-баща твърди, че асансьорите на сина му не дават отговор на условията, а от другата компания отвръщат, че казусът е единствено документален.

От Столична община също потвърдиха за bTV, че повода асансьорите да не потеглят са връзките сред татко и наследник Златанови, а разногласието сред роднините-конкуренти най-малко към този момент оставя най-големия бул. в България недосегаем за трудноподвижни, възрастни хора и майки с колички
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР