Асансьорите на пасарелките във Варна, които минават над бул. Левски“,

...
Асансьорите на пасарелките във Варна, които минават над бул. Левски“,
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 22 юли

Асансьорите на пасарелките във Варна, които минават над бул. „ Левски “, наподобяват на фон от гангстерски филм. Съоръженията са надраскани с графити, мръсни и занемарени. Изглеждат по този начин като че ли в никакъв случай не са почиствани. Въпреки отблъскващата визия асансьорите си остават единствения вид за трудноподвижните хора, а и за майките с колички, да стигнат до надлеза.

От 22 юли е в действие опцията за целодневно паркиране в границите на работното време на синята зона – от 09.00 до 20.00 ч. Цената е 16 лева и може да бъде платена единствено посредством мобилното приложение " Варна Паркинг ".

Златни пясъци и Св. Константин и Елена са двата по-големи курорта във варненска община. Първият е по-нов и води началото си от 1958 година с построяването на хотел „ Родина “. За произхода на имената на двата комплекса споделя Светослав Аджемлерски в своя обява „ За старите имена на някои квартали и курортни комплекси в община Варна “ в издание на Съюза на учените във Варна.

„ Алея на книгата “ ще гостува във Варна за 13-и път, научи Moreto.net. Пътуващото ревю ще бъде в морската столица от 29 юли до 7 август.

По продължение на пространството от хотел „ Черно море “ до ФКЦ ще бъдат ситуирани 19 шатри, в които ще бъдат показани хиляди заглавия от над 50 издателства.

Най-високата предлагана цена за кг кайсии е 3.50 лв., а най-ниската – 1.80 лв. на пазар „ Владиславово “.

Прасковите се търгуват за кг от 5 лв. до 1.2 лв.. Най-евтини могат да бъда открити на Централния пазар. Там оптималната им цена е 2.2 лв..
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР