Ървинг бе глобен с 25, 000 долара от НБАБаскетболистът на

...
Ървинг бе глобен с 25, 000 долара от НБАБаскетболистът на
Коментари Харесай

Ървинг бе глобен с 25, 000 долара от НБА

Ървинг бе санкциониран с 25, 000 $ от НБА
Баскетболистът на Бостън Селтикс Кайри Ървинг бе санкциониран с 25, 000 $ от НБА поради мятане на топката по посока публиката след края на мача с Денвър Нъгетс. Паричната глоба бе наложена от Дисциплинарната комисия отпред с Кики Вандевеге. Инцидентът стана след края на дуела с Нъгетс, изгубен от,,келтите “ с 115:107 в понеделник.

Пойнт-гардът бе неудовлетворен от това, че Джамал Мъри опита пукотевица от тройката, в случай, че тимът към този момент бе спечелил. Мъри осъществя 48 точки и търсеше постигане до границата от 50. Ървинг продължава да е на мнение, че осъществяването на Мъри е било ненужно.

,,От позиция на спортния дух, считам, че топката трябваше да бъде хвърлена в публиката “, показа той за ESPN.,,Това не е методът, по който играеш баскетбол. Просто не е “, изрази недоволството си Ървинг.,,Има обичаи и почитание в лигата, които просто не се нарушават “.

,,Изиграваш мача на живота си и по-късно правиш нещо сходно – не го намирам за почтително. Това е една незряла постъпка. Ще се забележим с него идващия път, по този начин или другояче “, приключи 26-годишният баскетболист. Бостън гостува на Финикс Сънс в идващия си дуел от постоянния сезон на НБА в четвъртък в Аризона. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР