Ървин Нгапет бе представен официално като ново попълнение на турския

...
Ървин Нгапет бе представен официално като ново попълнение на турския
Коментари Харесай

Волейболистът Ървин Нгапет: Искам да спечеля всичко

Ървин Нгапет бе показан публично като ново попълнение на турския вицешампион Халкбанк. Там той ще работи под управлението на Слободан Ковач и ще играе един до друг с положителния си другар Нимир Абдел-Азиз, с който бяха съотборници и през сезон 2021/2022.

След като преди месеци Валза Груп Модена приключи договора с французина, стана ясно, че асът ще играе за гранда от столицата на южната ни съседка. Това той призна в изявление за френския състезателен ежедневник L′Équipe.

След това искрите на сагата посред им още веднъж бяха разпалени с изказванията на звездата за неглижирането на травмата, която го съпътстваше няколко месеца.

От клуба акцентираха на обстоятелството, че асът е MVP на последните олимпийски игри и съществуването на още 28 самостоятелни оценки.

В първото си изказване като състезател на Халкбанк френската звезда съобщи, че е благополучен, че е дошъл в Турция и ще играе за отбора.

" Играх против Халкбанк с предходните си тимове. Знам, че задачите са високи - също както моите - желая да печеля всичко. Затова имам вяра, че ще направя страховит сезон ", сподели още Нгапет.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР