Артуро Видал никога не е блестял със статута на футболна

...
Артуро Видал никога не е блестял със статута на футболна
Коментари Харесай

Артуро Видал - осем поредни титли в три топ първенства

Артуро Видал в никакъв случай не е блестял със статута на футболна суперзвезда. Но в събота вечер чилийският национал реализира нещо удивително - завоюва осма поредна шампионска купа. Направи го в първия си сезон с екипа на " Барселона ".
26-ата е реалност! " Барселона " е първенец на Испания! Каталунците са недостижими на върха 3 кръга преди края на сезона
Серията на 31-годишния полузащитник стартира през 2012 година с " Ювентус ". Той победи четири следващи пъти с райетата на " бианконерите " преди да се реалокира в баварския исполин " Байерн " Мюнхен. Следват три следващи трофеи в Бундеслигата, преди прехвърлянето му в " Барса " през лятото на 2018-а.

Снимка: Twitter

Постижението на Видал обаче надалеч не е най-хубавото в историята на футбола. Златан Ибрахимович може да се похвали с девет трофеи - три с " Интер ", една с " Барселона ", една с " Милан " и четири с ПСЖ.

Номер 1 в класацията е 30-годишният сръбски халф Любомир Фейса, който има 10 следващи трофеи с екипите на " Партизан ", " Олимпиакос " и " Бенфика ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР