Artist Development Masterclasses е програма, която цели да трансформира начина,

...
Artist Development Masterclasses е програма, която цели да трансформира начина,
Коментари Харесай

Studio Karakashyan с нов образователен проект за артисти

Artist Development Masterclasses е стратегия, която цели да трансформира метода, по който младите актьори в България подхождат към кариерата си. Ежемесечно ще се организират мастър класове със специфични гост-лектори, които да отключват неразкрития капацитет и развият действителните умения, нужни за една кариера в изкуствата: слагане на цели, насърчаване на наличие на сцена и пред камера, PR & брандиране за актьори, финансова просветеност и други.

На 20-ти ноември началото от серията майсторски класове ще даде обаятелната Мила Михова, която ще изнесе лекция на тематика “Как да овладеем и използваме гласа си”. Зад гърба си има богат театрален опит на фестивали и театри в България и чужбина и необятен репертоар от ранен барок до модерна музика. Завършила е курс по специфичния способ Voice Craft, в който акцентът е използването на гласа като инструмент освен в музиката, а в живота въобще. Мила Михова също по този начин е и създател на 2 книги и един от най-цветните гласове в обществените мрежи в България.

“Надяваме се майсторските класове, които сме подготвили през идващите 6 месеца в действителност да вдъхновят артистите да работят поредно и с упоритост. Освен чисто креативните качества, артистите през днешния ден би трябвало да умеят да покажат на разнообразни хора по какъв начин работата им въодушевява и прави света по-интересен” споделя ръководителя на студиото Коста Каракашян. Организатори на събитята също по този начин са Тодор Бърганов и Вихра Шопова.

Партньори са новаторската платформа за билети Evedo и Kitchen59, които дават уютното си rooftop пространство за вълнуващите срещи. Там изобретателните посетители ще подреждат хаоса по пътя на триумфа и ще получават отговорите на дълго задавани въпроси. Artist Development Masterclass с Мила Михова е на 20-ти ноември (събота) сред 13-16 ч. в Rooftop Bar-а на Kitchen59, бул. “Цар Борис III” 59 Студио Каракашян е мултидисциплинарна продуцентска компания, профилирана в региона на танца, киното и развиването на актьори, която трансформира културата посредством силата на придвижването. Ръководители са Коста Каракашян и Тодор Бърганов, експерти с дълготраен интернационален опит и скъпи знания. Те започват поредност от семинари за образование и рационализиране на младите актьори в България.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР