Arte Spa&Park Hotel - Велинград има честта да бъде домакин

...
Arte Spa&Park Hotel - Велинград има честта да бъде домакин
Коментари Харесай

Куп родни знаменитости ще станат част от грандиозния спектакъл и конкурс Мис Велинград 2017 в Arte Spa & Park хотел!

Arte Spa&Park Hotel - Велинград има достойнството да бъде хазаин на дълго чакания конкурс – Мис Велинград, който ще се организира на 26.08.2017г. /събота/.

Тази година уредниците са събрали цяло съзвездие от родни звезди, които ще се погрижат за положителното Ви въодушевление и незабравимо преживяване на вечерта.  Ролята на водещ на спектакъла учтиво одобри да поеме Александър Кадиев!

За музикалните Ви желания ще се погрижат обичаните на всички Павел и Венци Венц!

А най-красивата в Спа столицата на Балканите ще избере авторитетно жури, част от което ще бъдат:  Краси Гешева – уредник на конкурса; Ирина Папазова – притежател на фешън организация „ Интерсаунд ”, държи правата за Мис България; Гери Дончева – модел, водеща; Краси Гешева – най-хубавия модел на България 2012г.; и доста други

Подготовката за най – предстоящото събитие в Спа столица към този момент стартира, а 12– те хубавици – претендентки за купата – Мис Велинград 2017, интензивно се готвят за конкуренцията. За всички девойки е обезпечен екип от експерти, които ги образоват в вярна походка, хореография, театрално държание и артистичност. Брандовете и дизайнерите, които се включиха в самодейността са обичани на всички ни – Gotodiamonds, GiAnni, Be queen, TerraNova, Seven Seconds!

Събитието ще се реализира с общителното подпомагане на: Smart Energy trade, Central bar and gril, Versai Velingrad.

 Преди броени дни завършиха и фотосите на самостоятелните видео – визитки на участничките в състезанието, в които всяка една от тях споделя забавни обстоятелства за себе си. Съвсем скоро ще Ви ги представим.  

Нямаме самообладание! А Вие?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР