Arte Spa&Park hotel – Велинград подсигури коледна къщичка на майките

...
Arte Spa&Park hotel – Велинград подсигури коледна къщичка на майките
Коментари Харесай

Arte Spa&Park Hotel – Велинград подкрепи Проект в подкрепа на родители на деца с увреждания

Arte Spa&Park hotel – Велинград подсигури коледна къщурка на майките от „ Оле Мале “ , в която да изложат своите ръчно направени магии. Става дума за базар, на който всички гости в курортния град могат да прегледат и закупят неща, а на въпросния щанд са направени от родители на деца с увреждания .

Ето повече за организацията, както и за какво е хубаво да подкрепите самодейността, в случай че имате път през Велинград:

Всички знаете, че когато става въпрос за дете с увреждане, неговата орис е преди всичко, а ориста на неговата майка нормално остава на назад във времето.

Ние желаеме да извадим тези дами от сянката и да ви разкажем повече за тях. Да ви разкажем за това какво е да си майка разполагаем по 24 часа на денонощие. Каква е ориста на човек, на който му се постанова да се елементарни с досегашната си работа, с цел да се грижи пълноценно за детето си. А щом се простиш с работата си, неизбежно изпадаш във финансов колапс, защото страната не взима прекомерно драговолно ориста на хората с увреждания и тези, които се грижат за тях.

Но ние не сме от тези, които се оплакват от страната. Ние сме от тези, които вършат каквото могат, с цел да трансформират най-малко малко света, в който живеят.

В Майко Мила имаме вяра, че всеки човек има потребност от самостоятелност – финансова, работна и личностна, с цел да живее заслужен живот. Вярваме, че когато дамите имат опция да работят, това подтиква самочувствието им и чувството за самостоятелност – нещо, обещано на доста от нас безплатно.

Сайтът „ Оле Мале! “ е умислен в помощ на майките на деца с увреждания и тяхната финансова и работна самостоятелност.

Нашата самодейност цели да събере на едно място труда на майки на деца с увреждания или болести, които, заради полагането на всекидневни грижи за децата им, са възпрепятствани да посещават нормалното си работно място и по кое време по насила, по кое време по обич са разкрили своето второ предопределение – да творят с ръцете си.

В уеб страницата Оле Мале! всяка майка на дете с увреждане може да бъде независим актьор, който със личните си старания да устоя фамилията си.

Посетителите на уеб страницата могат да си закупят непосредствено предмети, направени от някоя от майките, да си поръчат нещо или просто да дарят средства в нарочна банкова сметка. Събраните средства ще бъдат употребявани, с цел да се финасира закупуването на материали за работа, както и за курсове по професионална преквалификация, с цел да се даде дълготрайна и смислена опция на майките на деца с увреждания да се устоят. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР