Arte Spa & Park Hotel – Велинград обра най-важните призове

...
Arte Spa & Park Hotel – Велинград обра най-важните призове
Коментари Харесай

За втора поредна година: Arte Spa&Park Hotel обра наградите за най-добър спа хотел на България и на Балканите

Arte Spa & Park Hotel – Велинград обра най-важните призове на две влиятелни мероприятия в категориите: „ Най-добър петзвезден Спа хотел на 2018-а “ на България и „ Най-добър Спа хотел “ на Балканите!

На 05 декември  2018г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите Годишни награди за професионални достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти, сътрудници и другари на хотелския бизнес в България. Прецедент в таз годишната церомония беше това, че премията за „ Най-добър петзвезден Спа хотел на 2018г. “ за втора поредна година отиде при Arte Spa&Park Hotel, Велинград .

Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония обраха златните статуетки на Балканските Туристически Оскари по време на четвъртото издание на състезанието в хотел Premier Best Western София.

На събитието  бяха раздадени 23 награди в разнообразни категории. Отличени бяха: Общини, Хотели, сътрудници и другари на хотелския бизнес в България.
Наградата за „ Най-добър Спа хотел “ за втора, поредна година бе присъдена на Велинград – Arte Spa&Park Hotel.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР