Артър Хейс твърди, че Биткойн и другите рискови активи вероятно

...
Артър Хейс твърди, че Биткойн и другите рискови активи вероятно
Коментари Харесай

Предстои срив на пазарите – ето какво трябва да следим според Артър Хейс

Артър Хейс твърди, че Биткойн и другите рискови активи евентуално ще претърпят огромна промяна, преди да настъпи същински бичи пазар.

Артър Хейс, създател на BitMEX и известна фигура в криптовалутната промишленост, неотдавна разиска мнението си за актуалното положение на пазарите на цифрови активи в изявление за Crypto Banter.

Макар да счита, че Биткойн (BTC) и другите криптовалути към момента не са се откъснали изцяло от корелацията си с световните рискови активи, той също по този начин чака забележителна промяна, преди да настъпи същински бичи пазар.

Хейс предвижда, че ще настъпи миг на доста висока корелация, в който всички рискови активи, в това число Биткойн, ще претърпят забележителен спад. Той не има вяра, че BTC ще пробие дъната, достигнати след срутва на FTX , само че чака спад под $20,000.

Въпреки това, откакто тази промяна се случи, Хейс сподели, че ще бъде за пространството на цифровите активи, даже в случай че други пазари изпитват усложнения.

Това е по този начин, тъй като той е на мнение, че паричните и фискалните управляващи ще реагират, като печатат повече пари и ги раздават на хората, което в последна сметка ще увеличи цената на криптовалутите.

В неотдавнашна обява в блога си Хейс допусна, че в случай че Биткойн и Етериум продължат неотдавнашното си рали от най-ниските равнища на мечия пазар, останалите криптовалути могат да изпитат забележителен напредък. Според Хейс алткойните биха могли да скочат доста при резистентен бичи пазар на BTC и ETH.




Въпреки това Хейс предизвестява, че пазарът на алткойни е мощно волатилен и предстои на бързи съмнения. Той отбелязва, че алткойните с ниска стойност, вървят нагоре и надолу на талази, като ралитата на аварийните активи като BTC и ETH нормално са последвани от ралита на активите с по-ниска стойност.

След това ползата се реалокира назад към биткойн и етериум и този развой се повтаря до края на светския бичи пазар.

Като цяло Хейс остава внимателен оптимист за бъдещето на пазарите на криптовалути, като чака корекции и бичи интервали, защото промишлеността продължава да узрява и да се развива. Като деец в криптопространството, той внася в своите прогнози и прозрения богати познания и опит.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР