Арт Войс Център и 4 Magic организират концерт под надслов

...
Арт Войс Център и 4 Magic организират концерт под надслов
Коментари Харесай

Любо Киров, 4Magic и Маргарита Хранова ще пеят благотворително на Античния театър

Арт Войс Център и 4 Magic провеждат концерт под надпис ЗАЕДНО на 2 септември от 20:00 ч. на Античния спектакъл в Пловдив. С децата ще пеят и Маргарита Хранова, Любо Киров и музикантите от Биг Бенд Пловдив. Основните участници - младите звезди от 4 Magic Елия, Никол, Валентина и Елеонора, са ученици на музикалния център и станаха безапелативен победител в известния музикален ефирен формат X Factor през декември предходната година.

Кампанията набира средства за дотъкмяване на ремонта на постройката за подготовки на възпитаниците на известната пловдивска школа Арт Войс център, която от няколко години основава изключителни млади музикални дарования. Пловдивските деца-таланти са спечелили с лекост многочислени състезания и съревнования както в страната, по този начин и в чужбина. В момента над 70 деца се образоват в Арт Войс Център. Сградата, предоставена им от Община Пловдив, е била пустеещ обект повече от 6 години и е в плачевно положение, което постанова тежкия ремонт, с цел да може тя да се трансформира от запустяла колиба в съвременно и уютно място за подготовки и концерти.

Билети за концерта се продават в Туристическия информативен център на пл. Римски стадион, касата на МаскАрт в ДК " Борис Христов “.

Концертът се организира със съдействието на Община Пловдив и Фондация " Пловдив 2019 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР