Арсенал започна по впечатляващ начин контролите си от предсезонната подготовка.

...
Арсенал започна по впечатляващ начин контролите си от предсезонната подготовка.
Коментари Харесай

Арсенал се позабавлява с американци и ги отстреля три пъти

Арсенал стартира по впечатляващ метод контролите си от предсезонната подготовка. Финалистът от последното издание на Лига Европа разпиля американския Колорадо Рапидс с 3:0, макар че стартира в стартовите 11 най-вече с младоци и играчи, които по-рядко попадаха в проектите на мениджъра Унай Емери.

Звездите Месут Йозил, Александър Лаказет, Пиер-Емерик Обамеянг, Сеад Колашинац и Шкодран Мустафи се появиха на терена при към този момент завършен краен резултат и не способстваха доста с изявите си, тъй като си личеше, че още са при започване на подготовката си.

Младите "артилеристи " бяха жадни за изява и откриха резултата след единствено 13 минути игра. Тогава Букайо Сака напредна мощно в половината на съперника, стреля рисково, вратарят на Колорадо се намеси, само че не задоволително, с цел да преодтврати гола - 1:0.

Още преди приключването на половин час от началния съдийски сигнал към този момент беше ясно кой ще е спечелилият. В 29-та минута Джеймс Олайинка открадна една топка в половината на Колорадо и с прелестен отдалечен удар разстреля вратаря за 2:0.

До почивката повече попадения не паднаха, а това за оформянето на класиката стана факт в 61-та минута. Тогава Доминик Томпсън центрира от левия фланг, Габриел Мартинели скочи за високата топка и въпреки да я уцели с рамото си, съумя да я прати в мрежата за крайното 3:0.

До края на мача звездите на лондончани можеха да създадат триумфа и още по-изразителен, само че в последна сметка повече голове не паднаха и по този начин британският тим потегли с задоволително безапелационна победа в предсезонните контроли. Следващата им инспекция е с Байерн на 18 юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР