Арсенал спечели домакинството си на ПСВ Айндховен с категоричното 4:0

...
Арсенал спечели домакинството си на ПСВ Айндховен с категоричното 4:0
Коментари Харесай

Арсенал писа четворка на ПСВ при завръщането си в турнира на богатите

Арсенал завоюва семейството си на ПСВ Айндховен с безапелационното 4:0 в първи мач от Група " В " на Шампионска лига, игран на стадион " Емиратс ".

Домакините откриха резултата още в осмата минута с гол на Букайо Сака, който направи своя дебют в шампионата. Капитанът Мартин Йодегард се отличи с асистенция, а 12 минути по-късно Сака асистира на Леандро Тросар за втория гол на лондончани. В 38-ата минута пристигна ред и на Габриел Жезус, който пък получи завършващ пас от Тросар. Така и приключи първото полувреме.

През втората част темпото на игра спадна, само че " топчийте " още веднъж владееха самодейността и разумно стигнаха до четвърто попадение. Отбеляза го Йодегард след подаване на резервата Рийс Нелсън.

Така Арсенал се завърна по отличен метод в Шампионска лига след 7-годишно неявяване от тунира.

В другия дуел от групата Севиля и Ланс не се победиха, завършвайки 1:1. Лукас Окампос даде преднина на андалусийци още в 9-ата минута, само че Анжело Фюлжини съумя да изравни в 24-ата минута. През втората част нови попадения не паднаха и по този начин двата отбора започнаха акцията си в Шампионската лига с по точка.

Снимка: Фейсбук: Arsenal





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР