Арсенал сложи край на серията си от четири последователни загуби

...
Арсенал сложи край на серията си от четири последователни загуби
Коментари Харесай

Арсенал не остави много надежди на Милан за реванша в Лондон

Арсенал постави завършек на серията си от четири поредни загуби във всички шампионат с впечатляващ триумф с 2:0 над Милан като посетител в първи мач от осминафиналите в Лига Европа.

    " Артилеристите " стигнаха до триумфа с голове на Хенрик Мхитарян и Аарън Рамзи през първото полувреме, а единствено шансът, някои положителни изяви на Джанлуиджи Донарума и гредата ги лишиха от по-убедителен триумф.

    Още в осмата минута Мхитарян можеше да открие резултата, само че удърът му диагонално мина на сантиметри от страничната греда. В 15-ата минута обаче арменецът поправи неточността си и с кинжален удар с десния крайник и лек рикушет прати топката във вратата на Милан за 1:0.

    Бившият състезател на Манчестър Юнайтед продължи да бъде извънредно деятелен по лявото крило на офанзивата на Арсенал и в първата минута на добавеното време на първата част нацели напречната греда на вратата на Донарума.

    Секунди по-късно обаче шансът не съумя да избави Милан от втори гол. Грешка в защитата на домакините разреши на Аарън Рамзи да се озове очи в очи с Донарума и за уелсеца остана най-лесно - да заобиколи падналия пазач на Милан и да вкара втория гол в мача.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР