Арсенал следи отблизо ситуацията с атакуващия полузащитник на Милан Браим

...
Арсенал следи отблизо ситуацията с атакуващия полузащитник на Милан Браим
Коментари Харесай

Арсенал взима Браим Диас под носа на Милан?

Арсенал следи от близко обстановката с атакуващия полузащитник на Милан Браим Диас. 23-годишният футболист сега е чартърен при " росонерите " от Реал Мадрид. Относно контракта сред двата клуба обаче се появиха протировечиви информации, като едни медии настояват, че в него е заложена уговорка за откупуване на стойност 22 милиона евро, до момента в който съгласно други издания такава уговорка няма. При всички положения е ясно, че от Милан имат предпочитание да задържат този футболист, само че това може и да не е доста лесна задача.

Микел Артета е набелязал Диас за лятната селекция на Арсенал и е подготвен да извади 30 милиона евро за правата му, твърди " Спорт Медиасет ". Това съвсем несъмнено ще значи, че " артилеристите " ще завоюват наддаването за испанеца, защото от Милан надали ще са склонни да дадат сходна сума за него.

Иначе Диас прави много добър сезон с екипа на " росонерите ". До момента той има 6 гола и 3 асистенции в 32 мача във всички шампионати. Той има контракт с Реал Мадрид до 2025 година, само че по всичко проличава, че мъчно ще се пребори за титулярно място на " Сантиаго Бернабеу ", тъй че и самият състезател избира да бъде продаден през лятото, а прекосяване в Арсенал би било много добър вид пред него.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР