Арсенал се справи със съпротивата на ирландския Дъндолк с два

...
Арсенал се справи със съпротивата на ирландския Дъндолк с два
Коментари Харесай

Арсенал се справи с ирландци без да се напряга

Арсенал се оправи със съпротивата на ирландския Дъндолк с два бързи гола в края на първото полувреме и един при започване на второто. Лондончани завоюваха с 3:0 семейството си от група В на Лига Европа и с шест точки са преди всичко. За тях следват два мача с норвежкия Малмьо, който също е с цялостен актив от точки след първите два кръга.

Отборът на Микел Артета имаше проблеми да преодолее отбраната на Дъндолк в мач, в който наставникът даде опция на някои играчи, които рядко попадат в състава. Исландският вратар Рунар Рунарсон направи дебют, откакто бе притеглен през лятото от Дижон. Шкодран Мустафи пък бе титуляр за първи път от юли.

42'—Nketiah
44'—Willock

Back-to-back from Arsenal's 21-year-olds
— B/R Football (@brfootball)
" Артилеристите " имаха потребност от 33 минути, с цел да стигнат до прецизен удар в очертанията на вратата. Девет минути по-късно те поведоха с попадение на Нкетиа, който бе най-съобразителен в наказателното поле. 125 секунди след гола Арсенал стигна до втори, а този път голмайстор бе Джо Уилок. В самото начало на втората част Пепе с доста прекрасен удар направи резултата 3:0.

Лига Европа 2 кръг, четвъртък 29 октомври  Арсенал 3:0краен резулат  Дъндолк
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР