Арсенал се опитва да се раздели с Никола Пепе и

...
Арсенал се опитва да се раздели с Никола Пепе и
Коментари Харесай

Арсенал се чуди как да продаде Пепе и Седрик

Арсенал се пробва да се раздели с Никола Пепе и Седрик Соареш, чиито контракти изтичат идващото лято.

Пепе е рекордната покупка на клуба, откакто дойде от Лил за 72 милиона лири, само че не оправда упованията. " Артилеристите " са дейни на трансферния пазар след отличния сезон, който направиха. МикелАртета се надява да укрепи още отбора и идната акция още веднъж да се бори за купата.

Лондончани работят на няколко фронта. Трансферна цел номер 1 е Деклан Райс, а съгласно последните информации клубът е приготвил оферта на стойност 100 милиона евро плюс бонуси, а Уест Хeм е подготвен да я одобри, защото договорът на халфа изтича след една година.

Артета желае да бъдат привлечени двама полузащитници и Илкай Гюндоган е отличен вид. Халфът на Манчестър Сити още не е взел решение за бъдещето си, откакто завоюва требъл с " жителите ". Неговият контракт изтича това лято.

Арсенал преговоря и за подновяването на договорите на някои съществени играчи. Клубът към този момент има джука сделка с Вилиам Салиба за нов 4-годишен договор. Очаква се идващите месеци нови контракти да подпишат Букайо Сака, Габриел Мартинели, Аарън Рамсдейл и Габриел Магаляеш.
 Венгер прикани Ман Сити да подмлади тима си
Венгер прикани Ман Сити да подмлади тима си

Това, което одобрявам в Сити, е, че използваха големите си финансови ресурси

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР