Арсенал се оглежда за нови играчи, които да привлече през

...
Арсенал се оглежда за нови играчи, които да привлече през
Коментари Харесай

Артета загатна: Арсенал се оглежда за нови играчи

Арсенал се оглежда за нови играчи, които да притегли през януарския трансферен прозорец, откакто в последните дни се раздели с няколко играчи. Това съобщи мениджърът на "топчиите " Микел Артета.

В сряда Арсенал приключи контракта на централния бранител Сократис Папастатопулос, до момента в който плеймейкърът Месут Йозил е в Истанбул, с цел да завърши прехвърлянето си във Фенербахче. Бранителите Сеад Колашинац и Уилям Салиба пък бяха пратени чартърен в чужбина.

"Нямаше по какъв начин да продължим с 31 индивида в състава. Когато има ограничавания и за чужденци, това прави задача ми даже по-трудна. Така че повече или по-малко се справихме с първата задача да махнем тези, които не ни трябват. Сега ни следва втората фаза. Ясно е, че обстановката на пазара е комплицирана, само че ние преглеждаме всички разновидности. Гледаме хора на всички позиции, само че в някои зони ситуацията по-критично, най-много на левия бек ", призна Артета.

Испанецът бе запитан и за интереса на клуба към халфа на Реал Мадрид Мартин Йодегор, само че отхвърли да приказва по този въпрос. През уикенда Арсенал гостува на Саутхямптън в четвъртия кръг на шампионата за купата на Англия.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР