Арсенал се готви да привлече нов играч на Манчестър Сити.

...
Арсенал се готви да привлече нов играч на Манчестър Сити.
Коментари Харесай

Арсенал се готви да атакува още един играч на Манчестър Сити

Арсенал се готви да притегли нов състезател на Манчестър Сити. Става дума за бранителя Жоао Кансело, твърди The Telegraph. В момента португалският футболист играе чартърен в Байерн Мюнхен, само че информациите сочат, че мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, и новият треньор на баварците - Юлиан Нагелсман, не възнамеряват да го задържат в тимовете си.

Според изданието, „ артилеристите “ са решени да употребяват тази опция и да направи оферта за Кансело, като се надяват да привлекат крайния защитник в своя състав. Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, към този момент съумя да вземе двама играчи от Манчестър Сити през предишния сезон - Олександър Зинченко и Габриел Жезус. Сега той желае да ускори защитата си с Жоао Кансело, с цел да остане съперник за челните места във Висшата лига и през идващия сезон.

Байерн Мюнхен може да откупи 28-годишният Кансело за 70 милиона евро, коркото е записната в контракта му за наем уговорка. Арсенал ще би трябвало да предложи сходна сума, в случай че желае да притегли португалския национал. Въпреки че прехвърлянето може да бъде комплициран, „ артилеристите “ са подготвени да създадат сериозен опит да си обезпечат услугите на надарения защитник, който има капацитета да заздрави защитата на тима.

'Arsenal keen on Joao Cancelo as they look to strength their full-back area'

✍️ I
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР