Арсенал проявява интерес към крилото на Орландо Сити Факундо Торес.

...
Арсенал проявява интерес към крилото на Орландо Сити Факундо Торес.
Коментари Харесай

Арсенал следи звезда от МЛС

Арсенал демонстрира интерес към крилото на Орландо Сити Факундо Торес. За това разкри самият футболист в изявление пред " Футбол Лондон ". Той е бил потърсен от " артилеристите " още преди Световното състезание, като тогава разговоирте не са дали съответен резултат.

" От Орландо ми потвърдиха, че е имало интерес от страна на Арсенал, само че тогава аз отпътувах за Световното състезание и в този миг не желаех да мисля за трансфер. Така че диалозите в оня миг завършиха без съответен резултат. Сега съм още веднъж с тима и ще забележим по какъв начин ще се развият нещата и дали ще получа ново позвъняване от Арсенал ", съобщи Торес.
 Арсенал е любимец за Деклан Райс Арсенал е любимец за Деклан Райс
22-годишният уругваец е една от звездите на МЛС. Той бе притеглен в Орландо от Пенярол през януари 2022 година и досега има 41 мача, 14 гола и 10 асистенции за американския клуб. По формулировка е дясно крило, само че може да работи и отляво, както и зад нападателя.

Договорът на Торес е до 2025 година, а цената му сега на пазара е от порядъка на 10 милиона евро, само че от Орландо ще желаят най-малко три пъти повече, с цел да се разделят с него. Твърди се, че с изключение на Арсенал и други клубове също имат интерес към него и може да се включат в наддаването за подписа му през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР