Арсенал продължава да няма победа от началото на 2018 г.,

...
Арсенал продължава да няма победа от началото на 2018 г.,
Коментари Харесай

Алексис Санчес беше изваден от групата на "Арсенал" при загубата от "Борнмът"

Арсенал " продължава да няма победа от началото на 2018 година, а пропадането на отбора продължи със загуба от " Борнмът " 1:2 като посетител. Тимът на Арсен Венгер е в серия от пет срещи във всички шампионати без победа (две загуби и три равенства).

Лондончани откриха в 52-ата минута посредством Ектор Бейерин, само че рухнаха в границите на четири, когато сред 70-ата и 74-ата позволиха два гола, дело на Калъм Уилсън и Джордан Айб.

С шест загуби от 23 мача, " Арсенал " има 39 точки и остава на шесто място, на пет от Топ 4, преди " Ливърпул " да е изиграл мача си от кръга. " Артилеристите " не престават със слабото си показване надалеч от вкъщи, като имат едвам три победи и единствено 13 извоювани точки при визитите си.

Още преди началото на срещата към " артилеристите " беше забавно, откакто звездата на тима и втори най-хубав изпълнител Алексис Санчес беше изваден от групата. Според водещите медии на Острова повода е оферта от " Манчестър юнайтед ", като чилиецът е покрай прекосяване на " Олд Трафорд ".

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР