Арсенал не е от клубовете, които се славят като най-разхайтените

...
Арсенал не е от клубовете, които се славят като най-разхайтените
Коментари Харесай

Стартира вътрешно разследване в Арсенал срещу хората, похарчили €80 млн. за най-лошия трансфер в историята на клуба

Арсенал не е от клубовете, които се славят като най-разхайтените на трансферния пазар, макар натрупалата се солидна сума през последните години. Една от аргументите обаче е, че тимът заплати €80 млн. за Никола Пепе през 2019 година на Лил, а в следствие нападателят се трансформира в един от най-лошите прехвърляния в историята на клуба. От ESPN настояват, че „ артилеристите “ са стартирали вътрешно следствие, с цел да схванат кой е решил, че котдивоарецът коства толкоз доста пари.

Лично спортният шеф на „ топчиите “ - Еду, е наредил да се ревизират всички документи по договорката, тъй като има подозрения, че избрани хора са се облагодетелствали финансови.

В момента Пепе е предан чартърен в Ница, където едвам съумя да се разпише един път в първите си 7 мача след завръщането си във Франция.

За Арсенал той има 112 мача, в които означи 27 гола и даде 21 асистенции. Подобна статистика би отговаряла по-скоро на човек, който коства не повече от €25 млн., каквато е и оценката на футболиста от Transfermartk сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР