Арсенал научи много от мъчителното си начало на сезона, каза

...
Арсенал научи много от мъчителното си начало на сезона, каза
Коментари Харесай

Артета: Направихме прогрес, но имаме още много работа

Арсенал научи доста от мъчителното си начало на сезона, сподели мениджърът на отбора Микел Артета. Но той посочи след успеха с 2:0 над Уест Хям, качила тима в Топ 4, че футболистите му би трябвало да демонстрират неизменност, в случай че желаят да продължат да се изкачват.

Пиер-Емерик Обамеянг пропусна мача, откакто му бе отнета и капитанската лента за дисциплинарни нарушавания, само че головете на Габриел Мартинели и Емил Смит Роу качиха Арсенал с две места нагоре в класирането с 29 точки от 17 мача.

Отборът претярпя 3 загуби при започване на сезона и бе на последно място в класирането, само че тимът от Лондон направи серия от 10 мача без загуба във всички шампионати сред септември и ноември, с цел да смъкна напрежението от Артета.

"Много по-добре сме от там, където бяхме. И желаеме да стигнем още по-далеч, само че за това ни би трябвало и неизменност. Имахме някои произшествия по пътя, само че мисля, че научихме доста от тях, най-много тъй като останахме дружно - от върха на управлението до всеки член на клуба и екипа ", сподели испанецът.

"Очевидно има доста положителни знаци във връзка с метода, по който играе тимът. Направихме напредък, само че има още доста работа и би трябвало да сме наясно с това ", добави Артета.
Арсенал гостува на 16-ия в класирането Лийдс в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР