Арсенал може да получи втори шанс да привлече крилото на

...
Арсенал може да получи втори шанс да привлече крилото на
Коментари Харесай

Арсенал получава втори шанс да вземе бразилски национал

Арсенал може да получи втори късмет да притегли крилото на Барселона Рафиня, откакто изпусна бразилската звезда през летния трансферен прозорец. Испанската телевизионна стратегия El Chiringuito оповестява, че Рафиня изнендващо може да се окаже непотребен на „ Спотифай Камп Ноу “, макар че бе притеглен от Лийдс едвам преди шест месеца.

Рафиня се причисли към Барса за 55 милиона паунда, като 26-годишният състезател отхвърли офертите на Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед, с цел да приключи мечтания си трансфер при каталунците.

El Chiringuito обаче оповестява в този момент, че Рафиня е един от тримата играчи, с които Барселона може да се раздели, с цел да балансират финансите си. Останалите двама са Феран Торес и, изненадващо ненапълно, Ансу Фати.

Рафиня се бори да покаже най-хубавата си форма в Ла Лига, като даже обществено атакува старши треньора Шави Ернандес. Причина за това, че някогашният футболист на Рен избира да играе на дясното крило, само че той по-често е употребен отляво в офанзива с трима играчи. През този сезон бразилецът има две попадения и четири асситенции във всички шампионати.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР