Арсенал може да отмъкне полузащитник на Челси в последния ден

...
Арсенал може да отмъкне полузащитник на Челси в последния ден
Коментари Харесай

Изненада! Халф на Челси пред трансфер в Арсенал

Арсенал може да отмъкне полузащитник на Челси в последния ден от трансферния прозорец. Става дума за италианския халф Жоржиньо, чийто контракт изтича след 6 месеца. " Артилеристите " са изпратили питане към " сините от Лондон " за полузащитника, оповестява трансферното гуру Фабрицио Романо.

Жоржиньо е алтернатива за Арсенал, в случай че тимът от Северен Лондон не успее да се снабди с Мойсес Кайседо от Брайтън. Тимът на Микел Артета бе изпратил оферта на " чайките " в размер на 70 милона паунда и бонуси, само че тя бе отхвърлена. Челси, от своя страна, е подготвен да договаря за Жоржиньо, защото не счита да възобновява неговия дотовор, само че ще желае добра сума от градския си противник, с цел да се раздели с полузащитника.

През актуалната акция Жоржиньо има 18 мача във Висшата лига и две попадения, само че неговото титулярно място въобще не е несъмнено в състава на Греъм Потър.

Arsenal approach Chelsea for Jorginho! It’s now an option in case Caicedo deal won’t go through with Brighton still reluctant to sell

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР