Арсенал има чудесна възможност са прекъсне серията си без победа

...
Арсенал има чудесна възможност са прекъсне серията си без победа
Коментари Харесай

Микел Артета: Напоследък печелим на места, където не бяхме побеждавали от години

Арсенал има чудесна опция са прекъсне серията си без победа на стадиона на градския противник Тотнъм. Това сподели мениджърът на " артилеристите " Микел Артета на конференцията си, представен от организация " Ройтерс ".

Последният триумф на Арсенал като посетител на " шпорите " бе през 2014, само че водачът във Висшата лига счита, че може да повтори победа над съперника, който води с 11 точки в класирането.

" Обичам го, това е един от най-големите мачове за сезона. Знаем какво значи ", сподели Артета пред репортерите.

" Емоционално е, буйно. Чувството е необикновено на терена, можем да усетим напрежението, атмосферата ", добави испанецът.

" Последните години спечелихме тук-там, където не бяхме побеждавали от години. Имаме страхотна опция в неделя да го повторим ", има вяра Артета.

" Те подхождат към мача по друг метод, от време на време са нападателно през цялото време. Друг път ти разрешават да водиш мача. Имам доста оръжия, с цел да основат проблеми. Ще се подготвим по най-хубавия метод и ще оставим на играчите да създадат това, което могат ", споделя треньорът.

Въпреки че е в отлична форма, Арсенал има досциплинарни проблеми, като бе глобен за това, че не може да управлява футболистите си при равенството с Нюкасъл за състезание и успеха над Оксфорд за ФА Къп.

" Винаги беседваме с играчите и щаба по какъв начин да се подобрим и да подобрим държанието си ", сподели испанецът.

Микел Артета съобщи, че нападателят Габриел Жезус се усъвършенства след интервенцията на коляното, само че има още дълъг път, преди да се върне в игра. " Ще се веселя да се върне допустимо най-скоро, само че не мисля, че това ще стане ", приключи Артета.
 Английската футболна асоциация с ново обвиняване към Арсенал
Английската футболна асоциация с ново обвиняване към Арсенал

Заради случай по време на първото полувреме на дуела против Оксфорд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР