Арсенал и Борусия (Дортмунд) обявиха официално трансфера на Свен Мислинтат

...
Арсенал и Борусия (Дортмунд) обявиха официално трансфера на Свен Мислинтат
Коментари Харесай

Арсенал и Дортмунд обявиха сделката

Арсенал и Борусия (Дортмунд) оповестиха публично прехвърлянето на Свен Мислинтат на “Емиратс”. Въпросният мъж беше основен скаут на “жълто-черните”, а към този момент ще извършва тази служба в британския клуб.

Мислинтат беше в основата на привличането на редица класни футболисти по времето на Юрген Клоп, с което оказа помощ за двете следващи трофеи в Бундеслигата. На неговата сметка се водят прехвърлянията на играчи като Роберт Левандовски, Усман Дембеле, Шинджи Кагава, Кристиан Пулишич, Пиер-Емерик Обамеянг, Юлиан Вайгъл и други

Арсенал ще заплати 2 млн. евро за експерта, тъй като той имаше дълготраен контракт с вестфалци.
https://t.co/E9CqHqtAmj
— Arsenal FC (@Arsenal) November 20, 2017

45-годишният Мислинтат изкара 10 години в Борусия. През предишния сезон обаче той влезе в спор с тогавашния треньор Томас Тухел, а и управлението зае страната на наставника. Тогава скаутът беше държан надалеч от тима и това го подразни. “Може би в никакъв случай нямаше да си помисля за овакантяване, само че възбраната да навестявам подготвителната база и нареждането да не припарвам до футболистите, треньорския щаб и други мои другари ot kluba промени метода ми на мислене”, изясни той пред Kicker.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР