Арсен Венгр слага край на 22-годишния си престой в Арсенал.

...
Арсен Венгр слага край на 22-годишния си престой в Арсенал.
Коментари Харесай

Уважение и класа в най-чист вид между треньорски легенди

Арсен Венгр поставя завършек на 22-годишния си престой в Арсенал. Той го разгласи напълно неотдавна и по тази причина едвам в този момент започнаха същинските жестове на почитание към него. И те пристигнаха от двама от най-големите му противници във времето.

По време на гостуването на "артилеристите " на Манчестър Юнайтед, в действителност преди началото на мача, французинът получи голям жест на почитание от сър Алекс Фъргюсън, с който дълги години бяха огромни противници на скамейките.

Двамата се е случвало да си разменят и остри реплики, да се борят до последно за купата, само че в последна сметка уважението постоянно е царяло сред тях. И това си пролича, когато шотландецът връчи почетен плакет на Венгер.

Малко преди този момент пък той беше проводен по пътя към скамейката си от Жозе Моуриньо, с който дълги години бяха в обтегнати връзки, само че демонстрираха, че всичко неприятно е забравено и остават единствено положителните мемоари.

Вижте трогателната картина от "Олд Трафорд "и по какъв начин би трябвало да бъде изпращан един огромен противник от хората, с които неведнъж се е изправял в конфликт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР