Арсен Венгер определи своите футболисти от Арсенал като "парализирани" по

...
Арсен Венгер определи своите футболисти от Арсенал като "парализирани" по
Коментари Харесай

Венгер: Бяхме парализирани през първото полувреме

Арсен Венгер дефинира своите футболисти от Арсенал като "парализирани " по време на първото полувреме на популярния петъчен мач с Ливърпул, приключил 3:3.

Mamma mia, какъв мач! Шоу, само че без победител на Арсенал-Ливърпул

В първите 45 минути "топчиите " не съумяха да насочат удар в очертанията на вратата на противника, който водеше с 1:0 на почивката.

"През първото полувреме бяхме парализирани и замръзнали - играехме прекомерно надълбоко. Раздадохме доста топки и бяхме по-бавни. Беше на психическа основа и приличаше на мача с Манчестър Юнайтед, когато имахме неприятен старт ", изясни Венгер.

"Но на почивката беше единствено 1:0, а можеше мачът да е завършил. През втората част показахме качествено и темперамент. Спечелихме множеството точки от изгубени позиции и виждате за какво. "

"Казах на футболистите, че положителното е, че губим единствено с 0:1, имахме отлична опция да променим нещата. Нямахме какво да губим, искахме да опитаме. "

"Знаехме за бързината на Ливърпул, само че дълбоката отбрана не бе това, което искахме от тима. Понякога е най-хубава да играеш високо, за засада. Ако играеш прекомерно надълбоко, те имат пространство да задържат топката, а това може да е рисково. "

"Съжалението е, че при 3:2 бяхме наивни в отбрана за третия им гол, само че беше необикновен мач. На почивката щях да се съглася на точката. Винаги съжаляваш, когато си водил с 3:2, само че като цяло бе обективен резултат ", добави Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР