Арсен Венгер е един от кандидатите за поста старши треньор

...
Арсен Венгер е един от кандидатите за поста старши треньор
Коментари Харесай

Спартак Москва признаха, че опипват почвата около Венгер

Арсен Венгер е един от претендентите за поста старши треньор на Спартак Москва. Това удостовери шефът на московчани Томас Цорн, който отпътува за Лондон, с цел да организира първични договаряния за възможна покана към френския експерт.

"Най-правилно е да формулираме задачата на пътуването като "опипване на почвата " - т.е. нуждата да разберем дали Венгер е подготвена да се върне към дейната работа по принцип, дали е подготвен да отиде съответно в Русия, какви са финансовите и други условия. Не може обаче да се каже, че кандидатурата на Венгер няма други възможности ", изясни Цорн.

Собственикът на Спартак Леонид Федун в изявление след загубата от Урал (1:2) съобщи, че Олег Кононов ще работи най-малко до декември. Пътуването на Цорн за Венгер обаче не опонира на казаното. Декември наближава, договорът на Кононов завършва по един или различен метод през идващото лято и възможното продължение на неуспехите на Спартак може трагично да промени обстановката.

Арсен Венгер е на 69 години. Той оглавява лондонския Арсенал от 1996 до 2018 година и е незает от лятото на 2018 година Венгер е първенец на Франция, троент първенец на Англия, участник във край на Шампионската лига, той има 17 трофея на британска земя. Той беше приет три пъти за треньор на годината в Европа.
Премиер Лига 10 кръг, събота 21 септември  Уфа 17:00предстои  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР