Арогантността на сръбската политика - отвъд личности и режими -

...
Арогантността на сръбската политика - отвъд личности и режими -
Коментари Харесай

Проф. Минчев: За да прокара агресията си, Белград е готов на най-големите абсурди

Арогантността на сръбската политика - оттатък персони и режими - в гонене на неуместен районен колониализъм бива в допълнение подтиквана от беззъбата и безредна политика на върха на българската страна, която продължава да няма ясна визия за народен интерес и национални цели.

Това написа политологът проф. Огнян Минчев в обществената мрежа, съобщи БГНЕС.

Поводът за неговия коментар е изявлението на Ивица Дачич, сръбски външен министър и някогашен представител на югодиктатора Слободан Милошевич. Както осведоми БГНЕС Дачич се възмути от отхвърли на България да „ признае съществуването на сръбско национално малцинство “ у нас.

„ В Белград са способни да измислят и най-големия парадокс с цел да прокарат нападателната си политика - от кое място може да се вземе " сръбско малцинство " в България, откакто ние непрестанно единствено сме губили, територии, население в интерес на Сърбия? “ , съобщи проф. Минчев.

Политологът напомни, че „ Путин въоръжи режима в Белград до зъби и в този момент оттова още веднъж надигат глава “.

„ Очевидно, уроците от 90-те години са забравени. А и за какво не - откакто в София царува безпорядък и безхаберност във връзка с българската национална политика “ , акцентира проф. Огнян Минчев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР