Арогантният бургаски влогър Фавиол Сефери се мъкне с един джип

...
Арогантният бургаски влогър Фавиол Сефери се мъкне с един джип
Коментари Харесай

Скандалният Фавиол с охрана за 20 бона! Ето кой го пази

Арогантният бургаски влогър Фавиол Сефери се мъкне с един джип гологлави мутри след него. Това съобщи HotArena.

От като се опаричи от продажбите на парфюма си, младият ютубър не стопира да се фука със скъпи коли и родни хубавици. Именно това докарало главоболия на Сефери. Блогърът се оплакваше на другари, че получава многочислени закани в обществените мрежи и беше прекратил разходките си из столичните заведения. Но не за дълго. От няколко седмици Фавиол си бръмчи още веднъж по чалготеките с яка защита.

Четирима дрешника следват неразделно младият бизнесмен до момента в който той не спирал да мутрее. 5 бона на глава е заплатата на главорезите му, само че най-скандалното е кой го охранява.

На всички в шоубизнеса са ясни връзките на Фавиол с ъндърграунда. Ютубърът израстнал в Бургас, където движел с безскрупулните рецидивисти от бандата на Рижите. Именно едни от най-опасните бургаски бандити го пазили сега.

Сефери не се тормози да качи фотография във инстаграм, на която на заден декор се вижда един от гардовете му, а наглостта му стигна до там, че той да напише на фотографията “Гърба ми бие”.

Това е добре познатият на полицията Димитър по прякор Багера. Криминално проявеният Финдулов, от който е проплакал цялостен Бургас, се подвизавал в София от както заработва като гард на Фавиол. Точно той “отговарял” и за другите охранители на младият парфюмерист.

130 килограмовият пехливанин е арестуван неведнъж поради побоища и наръгвания с нож. Припомняме че преди 3 години Багера лежа в пандиза, поради група занимаваща се с рекет.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР