Арнолд Шварценегер се завръща в екшън попрището за пръв път

...
Арнолд Шварценегер се завръща в екшън попрището за пръв път
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер се завръща към екшъна с роля в шпионски сериал

Арнолд Шварценегер се завръща в екшън попрището за пръв път от години с основна роля в сериала FUBAR на Netflix

Кратък, по-малко от 30-секунден филмов откъс,, демонстрира именития артист от " Терминатор " зад шофьорската седалка на състезателен автомобил, както и по какъв начин се движи по улиците с мотоциклет. Екшънът се развива незабавно с доста огън и оръжия. Забелязваме също Шварценегер на пристан, заобиколен от красиви яхти, като артистът пуши пура.

В шпионската комедия, в центъра на която са фамилните секрети, Шварценегер в ролята на Люк, топ шпионин, който цялостен живот е крил работната си идентичност от щерка си Ема (Моника Барбаро). Това, което Люк не знае, е, че Ема също е фамозен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, и когато дуото се свързва с обща задача, те откриват, че в дрешника им има освен това от един огромен скелет.

Заедно с Арнолд Шварценегер, Моника Барбаро и Форчън Феймстър, във FUBAR вземат участие още Джей Барушел, Анди Бъкли, Барбара Ив Харис (Бягство от затвора) и други Проектът от 8 епизода ще означи значим стадий за артиста от " Близнаци ", защото ще бъде първата му основна роля в продукция на дребния екран.

Сериалът може да се похвали освен с огромни звезди като Арнолд Шварценегер и Моника Барбаро от " Топ Гън: Маверик ", само че и FUBAR дава обещание да внесе жега с имената, които стоят зад него. Създателят Ник Сантора към този момент е работил като сценарист на огромни заглавия, измежду които " Семейство Сопрано ", " Закон и ред ", " Беглецът ", а напълно неотдавна и на хитовия сериал " Ричър " на Prime Video, както и на неотдавна излезлия фамилен филм на Netflix " Dog Gone ".

Що се отнася до положителния остарял Арни, от известно време почитателите не са го виждали на екраните, като последната му огромна поява беше в " Терминатор " през 2019 година

Можем да чакаме сериалът да започва по Netflix на 25 май 2023 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР