Арнолд Шварценегер призна, че филмът "Терминатор" е променил кариерата му,

...
Арнолд Шварценегер призна, че филмът "Терминатор" е променил кариерата му,
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер направи признание за миналото си и разкри, че...

Арнолд Шварценегер призна, че филмът "Терминатор " е трансформирал кариерата му, оповестява "Контакт мюзик ". 72-годишният бодибилдър, трансформирал се в артист, който игра в пет от шестте кино лентата от поредицата, има вяра, че истинската лента от 1984 година е дала подтик на кариерата му в екшън филмите.

Ролята на мускулестия войник в "Конан варварина " през 1982 година му е спечелила международна популярност, само че американският артист с австрийски корени имал по-големи проекти.
Пред медиите Шварценегер показа: "За мен "Терминатор " беше освен това от филм. Той построи кариерата ми. След "Конан варварина " се запитах дали мога да върша нещо, което не зависи от физиката ми и метода, по който наподобявам. "

Звездата споделя още, че в началото се заел с актьорството, тъй като имал упоритостта да бъде богат и прочут. И триумфът на "Терминатор " му оказал помощ да реализира задачата си. През 2003 година обаче приходите на Арнолд внезапно понижават, защото той става губернатор на Калифорния. Влизането му в политиката е повода и артистът да не взе участие в четвъртия филм от поредицата "Терминатор: Спасение ".

"Когато бях определен за губернатор пожертвах огромна част от приходите си, тъй като не снимах филми в продължение на седем години. Изкарвах по 20 милиона $ на филм, снимах по два кино лентата на година. Но това нямаше значение. По-важно беше да бъда губернатор. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР