Арнолд Шварценегер отиде на гости на приятеля си, но и

...
Арнолд Шварценегер отиде на гости на приятеля си, но и
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун получи за Коледа неочаквано посещение от Шварценегер


Арнолд Шварценегер отиде на посетители на приятеля си, само че и безконечен противник във филмовия екшън род - Силвестър Сталоун точно на Коледа.

„ А,вижте кой се отби на Коледа! Шварценегер постоянно изпълва стаята с положителна сила “, написа в “Инстаграм “ Сталоун под тяхна обща фотография,на която той театралничи с Шварценегер пред известната скулптура на Роки в дома си.

Междувременно роденият в Ню Йорк артист,който сега работи върху продълженията на „ План за бягство “ и „ Крийд “,публикува в обществената мрежа и снимка с цялото си семейство – жена си Дженифър Флавин и трите си дъщери – София, Систин и Скарлет.

И въпреки и в този момент Сталоун и Шварценегер да са в положителни другарски взаимоотношения, обстановката не постоянно е била единствено цветя и рози посред им. Само преди два месеца в изявление самият „ Терминатор “ призна, че през 80-те и 90-те сред двамата е имало толкоз доста професионална злоба, че не са преставали „ да се нападат, да си разменят обиди и да изкарват нескрито слабите места на другия “ във всяко едно свое появяване в медия.

Шварценегер разкри още, че конкуренцията сред актьорите не се е въртяла единствено към това кой има по-хубаво тяло, кой ще завоюва повече от боксофисите и кой ще има повече бойни подиуми и убийства в дадена лента, само че и кой ще борави с по-големите оръжия.

„ Спомняте ли си, че ножът от „ Рамбо “ беше толкоз огромен, че изглеждаше като меч? Е, никой различен нямаше подобен “, сподели той през смях в изявлението си тогава,но и призна,че Сталоун пък е бил с по-добрата физика. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР